În Ajun de Crăciun !

Salutare, dragii mei !

Nu, nu v-am uitat, nu v-am abandonat. Am avut o perioadă în care am “absentat” de pe aci (perioadă destul de lungă, dar care, zău că nu ştiu când a trecut). Dar din când în când, am mai arucat câte o privire să vâd ce se mai întâmplă.

Well….timpul a trecut. Prea repede ! A venit Crăciunul ! Deja ??? Deja miroase a cozonac proaspăt scos din cuptor, sărmăluţele încă mai sfârâie pe foc, colindătorii  au început deja să bată pe la uşi ! (ce-i drept, anul acesta, mai devreme ca niciodata. Încă de pe la ora doişpe’ :)))) Ce-aţi fumat, copii??? :))) ).

Sinceră să fiu, Crăciunul asta mi se pare mai ciudat ca oricare de pe până acum. Probabil pentru că am crescut, şi nu mai am acea bucurie de copil pe care o aveam altă dată…ca pe vremea mea :)))). De fapt, nici nu simt că e Craciun :)))) Iarna nu mai e iarnă. Craciunul nu e Craciun fără zăpadă. Colindătorii nu mai sunt ce-au fost odată. Îmi amintesc când mergeam, odată cu lăsarea serii (nu de la prânz cum merg acum =)) ), cu un grup de copilaşi, din uşă în uşă şi colindam, cu nasurile îngheţate. Stăteam la rând la uşile oamenilor, aşa mulţi pitici eram ….   Mi-e dor , mă , de prichindeii aia dragălaşi şi îmbujoraţi care să te colinde cu drag ! Mi-e dor să stau cu nasul lipid de geam să mă uit cum ninge afară, şi să ascult colinde în acelaşi timp.  Asta e. Sărbătorile reprezintă acea perioadă în care ne e dor!

Fără să o lungesc prea mult cu vorba,şi fără prea multe figuri de stil,  vă urez Crăciun fericit, cald şi liniştit alături de cei dragi vouă ! 🙂

christmas-wallpaper-christmas-wallpaper

Advertisements

5 thoughts on “În Ajun de Crăciun !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s