Vai de şoferia noastră….

images                                                                             Voi probabil ştiţi deja, din posturile anterioare, cât de mult “halesc” eu şoferii ăştia ai noştri. Nu-i problemă că nu ştii să conduci, dar mai eşti şi tare-n clonţ ! Şi spune tu acum….nu meriţi să ţi se spargă vreo 2 borduri în cap să te deştepţi ???

Well…trebăluind prin casă, aşa ca fetele, aud zbierături de-afară. Mi se părea cunoscut unul din  clonţuri. Îmi zic ” pffff….lasă-mă să ghicesc. E tuta Ilenei”. Evident că am ghicit. N-a fost greu:))) Mahalagioaica cartierului Frumoasa. De n-as şti-o pe ea şi pe mă-sa de pe vremea când eram în plină activitate cu handalul, acum câţiva ani. Mă-sa fiind femeie de serviciu la sala de handbal pe care o frecventam. Cât mi-a mâncat ficaţii şi câte înjurături şi-a luat numai de la mine ( cred că încă mai are “frigiderul” plin) :)))). În fine…să revin la subiect.

Duduca asta tare sexy bomba şi clonţoasă cum e ea (sau cum se crede), se certa cu un nene (cam de-o vârstă cu ta-su) de la locul de parcare. Damn’ … Oameni proşti de dau în gropi – parcarea aproape goală şi se ceartă care cum parchează. Mnezăăăuuleeeee …….. Aşa ceva… Nenea, urcat pe bordura din faţa centralei (nu am înţeles nici acum de ce ) se certa de zor cu fătuca, să-şi mute maşina că el n-are loc. Ea, clonţoasă şi a dracului, se revoltă de zor “dacă îmi mai găsesc maşina aşa…nu ştiu ce se întâmplă”. Şi de-ar fi vreo maşină pentru care să fi supt vreo câţiva ani buni pentru ea…dar aşa, era un hârb de prin anglia. O aude tot cartierul când porneşte maşina şi pleacă sau vine. Îi scârţâie îngrozitor plăcuţele de frână.

Omul, plictisit de bla-bla-urile ei sclifosite, îi repetă, aproape scos din sărite, să-şi mute maşina aia .Până la urmă, fătuca, hotărâtă, intră în maşină şi dă să o mute. De fapt, să o dea mai în spate să facă loc lui nenea. Atât de hotărâtă era duduca, că a dat-o cu spatele până s-a înfipt în maşina alteia :)))) . A început maşina aia să “tipe” (alarma). Duduca, oleacă cu morcovu’ în cur…intră în scara alăturată şi merge la proprietara maşinii pe care a “pupat-o”.

Nu am înţeles de ce se răţuia şi nenea de fapt, pentru că nici măcar nu a parcat unde i s-a făcut loc. Pur şi simplu a venit pe acel loc, şi apoi a dat masina cu spatele şi a părăsit parcarea. Lucru pe care putea să îl facă şi de pe bordura pe care se afla iniţial. Damn….treabă românească !

Coboară amândouă duducele… Se uită la maşina “pupată”. Nu avea nimic avariat.  Sau cred că doar nişte mici zgârieturi…

Concluzie : dacă se fac gafe de astea atât de puerile şi stupide, de ce să mă mai mir când văd/aud că un şofer  ia pe parbriz un motociclist, sau un pieton de pe trece …pe motivul că “nu l-am vazut”. Dacă nici într-o parcare aproape goală nu suntem în stare să dăm maşina cu spatele, fără să  “pupăm” maşina altuia şi să ne dăm de treabă…. Dă-o-n aia a mă-sii de şoferie!

Ileanoooo….nu credeam că e chiar aşa tută fi-ta….. Cu permis luat din prima !

Vai de şoferia noastră !

Advertisements

3 thoughts on “Vai de şoferia noastră….

  1. Pingback: Despre nume, într-o zi onomastică. | Gară pentru doi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s