Legături …

Sunt o persoană prietenoasă, deschisă….

Stabilesc des relaţii de prietenie , şi destul de uşor, pentru că sunt o fie “open”…

Unele relaţii continuă să mă mulţumească şi să îmi capteze atenţia cu fiecare etapă , altele însă ….se pierd. Nu am întotdeauna păreri de rău faţa de cele care se pierd, poate doar faţă de timpul pierdut. Motivul ? O prietenie o înlocuieşti treptat, o găseşti în altă persoană. Timpul însă, nu ţi-l mai poţi lua înapoi, nu ţi-l mai dă nimeni ….

Se întâmplă ca unele prietenii să se termine brusc. Fără explicaţii, fără motive. Pur şi  simplu, a doua zi te trezeşti că persoana care îţi era prieten/ă ….nu mai e. Fie din cauza unor vorbe copilăreşti, fie din plictis …fie din oricare alt motiv. Neimportant.

Unele prietenii şi amintiri, rămân “îngropare” , odată ce s-au “dus”…

Altele însă reapar, renasc ….Renasc în nişte oameni mai maturi… Prietenii care aveai impresia ca “s-au dus şi astea” , încearcă să ia din nou “contur”. Alegerea îţi aparţine dacă o ajuţi să recapete contur sau preferi să o laşi acolo unde a fost şi până acum…

Mie personal, prieteniile pe care le re-leg fie au continuat să existe în sufletul meu, fie nu am gasit ceva mai bun până în prezent. Dar o prietenie re-legată nu o să mai fie niciodată cum a fost la început. E ca şi cum ai lega un fir de aţă rup. Nodul e tot nod !

Advertisements

2 thoughts on “Legături …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s