Un gând bun de 1 Martie

Dragii mei cititori,

Soarele ne încântă încă din prima zi a primăverii acestui an. Mirosul proaspăt al florilor şi zumzetul albinelor se simte peste tot în jur.  Aşa sper să fie şi de acum încolo primăvara voastră. Colorată, parfumată, însorită şi plină de bucurie şi oameni dragi alături de voi !

Primăvara să vă găsească  bucuroşi,încrezători şi deschişi către un nou început !Vă imbrăţişez sufletele şi vă trimit un gând curat, aşezat ca mărţişor pe ghiocei ! 🙂

Martisor72

2768snowdrops

 

Advertisements

8 thoughts on “Un gând bun de 1 Martie

  1. La Mulți Ani !, doar zile fericite și pline de iubire îți dorim, alături de cele mai calde și sincere urări de sănătate și împliniri în viața profesională și socială !
    Acesta este un mesaj „clasic” pe care nu numai bunul simț ci și aprecierea pe care o simțim în ceea ce te privește, transformă „corvoada” și „rutina” trecerii prin astfel de aniversări într-o plăcere reală și sinceră.
    Dar dacă, din motive independente de voința ta și-a noastră, urările noastre nu te vor găsi în cea mai bună dispoziție sau stare sufletească, dacă feluritele și de multe ori nemeritatele amprente ale vieții nu te-au atins în ultimele zile într-un mod tocmai fericit, te rugăm să crezi, și să speri că TREBUIE să existe o lege a compensației, o lege care va face să vină și o zi începând cu care, toate anotimpurile să îți devină calde primăveri, învăluite în parfum de flori de câmp și începând cu care toate zilele să îți devină fericite și pline de iubire zile de „8 Martie”.
    Cu drag, Diana și Dan.

  2. Merci pentru ghiocei si buburuza! 🙂 O primavara formidabila! Sanatate si iubire, bucurii si realizari… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s