Pe cine vărsăm nervii ?

Anger                                                                                După lungi perioade de presiune, stres, se acumulează nelinişti, oboseală, nervi. Cu toţii trecem prin asemenea momente !

Nu vi s-a întâmplat, spre exemplu, să vă vină aşa, dintr-o dată, să ţipaţi pur şi simplu, sau să plângeţi din senin (fară să se fi petrecut nimic tragic în acel moment) ? Ba cred că nu numai o dată. Ei bine, la un moment dat, trebuie să te descarci cumva, sau…..PE CINEVA !

Pentru unii, când lucrurile merg o perioadă mai prost, când nu se întâmplă după pofta inimii lor, trebuie să se “răzbune” cumva, să îşi strige nemulţumirea în faţa altora, uneori chiar sub forma de repros. Cu alte cuvinte, în multe cazuri când nervii noştri par că nu mai încap în noi, aplicăm legea cea mai simplă : altu’ e de vină !

Se întâmplă zilnic câte o mizerie să te dea jos de pe cal şi să îţi vină să dai cu basca de pământ….sau să dai cu alţii de pământ ! Dar zău aşa, cu ce ţi-au greşit nevinovaţii de care te iei ??

Trec printr-o perioadă extrem de stresantă, obositoare, care mă consumă până la ultimul strop de energie şi calm…. Aproape că mă distruge !! Cu toate că imi vine să urlu, să sparg pereţi,să calc în picioare pe oricine îmi iese în cale….totuşi NU o fac !!! Mă controlez !! Atât cât pot !

Însă dacă te certi cu mine, şi chiar insişti să te cerţi cu mine, faci prostia vieţii tale ….ever !! Eu sunt o persoană extrem de încăpăţânată. Am stăpânire de sine,  dar doar  până la un anumit punct ! Cum ai întrecut limita,  mă obligi să mă “dezbrac” de caracter,  şi o faci pe riscul tău ! Tuturor persoanelor care au plăcerea să mă “muşte de cur” fix când îmi e lumea mai dragă, le-am spus din start “nu vă certaţi cu mine, pentru că o să vă pară rău” ! Trec prin perioada în care nu ştiu ce spun, şi nici nu încape regret în ceea ce spun.Te transfori în “duşmanul” meu. De ce ??? Pentru că îmi dai încă un stres în plus ! Ori eu nu ştiu cum să eliberez de cel pe care îl am deja. Pefer să mă “atace” (stresul) pe mine până trece, decat pe ceilalti. Asta pentru că nu mi se pare corect să mă răzbun pe alţii pentru neliniştea mea !

Sunt plictisită de celebrul sfat : “nu băga în seamă ” . Frate, nu bagi în seama o data, de 2 ori…dar când vine cineva la tine în cameră, trântind şi ţipând, că să nu mai faci un anumit lucru doar pentru că îs ei ciufuţi şi nu le convine, nu mai ai cum să nu mai bagi în seamă ! Efectiv, eu nu am cum !!  Te pizdui fără nici  o reţinere sau vreun regret ! Şi tot tu pleci bosumflat/ă. Te iei de mine – mă iau de tine . Asta-i treaba. Doar ţi-am zis : “nu te certa cu mine, nu în perioada asta “. Înseamnă că te mănâncă în cur, şi o cauţi. Deci îţi face plăcere. Aşa că îţi dau ceea ce cauţi, ceea ce meriţi ! Cu ocazia asta mă obligi să mă descarc mai uşor, chiar dacă nu-mi place să mă descarc pe tine.

Niciodată nu încep eu cearta, chiar dacă ai greşit. Îţi atrag atenţia în cel mai binevoitor fel – fără ţipete, fără pumni în masă, fără ordine de şef ! De aceea nu accept niciodată un comportament superior de un om crizat şi frustrat în faţa mea.

Nu îmi eşti sef, nu trebuie să plătesc eu pentru greşelile tale, cum nici tu nu mi le plăteşti pe ale mele, Nu m-ai întrebat pe mine când le-ai comis ! So, go fuck yourself, not my brain !!!

Advertisements

One thought on “Pe cine vărsăm nervii ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s