Viaţa – între nimic şi absolut !

Unii oameni au senzaţia că timpul îi aşteaptă pentru totdeauna, sau până când , aşa cum vor spune alţii, sunt suficient de “mari” cât să-şi trăiască viaţa după propriul plac ! Serios?? Şi cine a spus că timpul chiar  aşteaptă ??

La 20 de ani ţi se spune că “mai ai de crescut” pentru a lua anumite decizii, pe care, tu personal, consideri că eşti pregătit să le iei. Cam cât de mare trebuie să fii ca să îţi poţi lua deciziile singur/ă ? Ce garanţie ai că, atunci când vei fi destul de “mare”, vei lua decizii corecte sau nu ?? Ah da….experienţa de viată, blah blah….. Really! Şi aia ce garanţie îţi dă? Situaţiile sunt atât de imprevizibile şi diferite de la om la om (ca şi persoanele de altfel ) încât, nu ştiu cât de mult te ajută experienţa anterioară  întrucât, trebuie să îţi adaptezi propriile fapte în funcţie de situaţia în sine.  Cel puţin, cei 20 de ani de viaţa, asta mi-au arătat.

În viaţa asta nu ai absolut nimic garantat. Nici un obiect, nici o persoană. Aşa cum le ai , aşa în orice clipă pot să dispară. Aşa că nu agreez  replica ” şi când nu-l/n-o mai ai, ce faci ?” . So fucking what?? Merg mai departe. Voi avea altceva.  Evident că într-o zi n-o să mai am acel lucru. De ce trebuie să mă gândesc că “dacă cumva o să ….” , sau “şi când o fi să fie….” ? De ce să mă intereseze asta acum ? Când am ce vreau?  Nu o să îmi tai venele (nici pe lung, nici pe lat) pentru absolut nici o pierdere. Fac şi ele parte din viaţa noastră, şi îs dovada că nu avem garanţie pentru nimic, never ! Motiv pentru care trebuie să îţi trăieşti viaţa zi de zi, acum, aşa cum consideri tu că ţi-e bine, şi nu în funcţie de când vor crede ceilalţi că eşti suficient de ” mare”.

Tu ştii cel mai bine când eşti suficient de “mare”. Nu căuta eternitatea şi nici nu o cere. Nu trăi o viaţă care nu este a ta ! Decide TU pentru tine ! 😉

at_the_morning_by_karrr-d4yp471

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s