La mulţi ani, România !

E ziua noastră, a românilor de pretutindeni ! Îmi doresc cu această ocazie, ca fiecare român să fie sănătos şi să îşi menţină speranţa în viitor (care , până la urmă, e viitorul lor, şi a copiilor lor !) Trebuie să ne amintim ce ne-a adus de folos  naţiuniunea română de-a lungul timpului, să luăm exemplu de la înaintaşii noştri  şi să învăţăm din greşelile trecutului.

Să avem încredere într-un viitor mai bun, acum, când suntem debusolaţi, când trecem prin momente grele. Semne încurajatoare există, trebuie doar să le scoatem la suprafaţă ! Să fie pentru toţi un an mai bun, şi să aibă mai multă înţelepciune în alegerea conducătorilor.

Vreau ca România să nu mai fie pentru români, un spaţiu al resemnării şi deznădejdii. Vreau ca mândria de a fi român să se vadă peste tot, aici şi peste hotare. Vreau ca România să fie o patrie a tuturor cetăţenilor săi, nu doar a celor care au putere mai mare să strige şi să se facă auziţi .Cetăţenii români să nu mai facă ţara de ruşine, şi să îi valorifice potenţialul uriaş.

Să privim cu încredere unii către alţii, să redevenim un popor unit şi responsabil, să fim mândri că suntem români. Drumul către o viaţă mai bună ni-l construim noi înşine, împreună !

Să fim români în fiecare zi a anului!

LA MULŢI ANI, ROMÂNIA ! 🙂

399363_497202156977269_70344022_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s