Acelaşi om, alt început.

  Eu sunt un om simplu,un om… fericit !” Aşa  spunea ea într-un interviu.

E o persoană care nu aşteaptă laude de la alţii, dar chiar care le merită, şi se bucură cu toată inima când vede că este apreciată pentru ceea ce face.

Un om bun. O prietenă de nădejde. Un chip frumos, calm, cald….un suflet imens. Poate prea bun pentru lumea  în care traim. Un om care îşi exprimă trăirile aşa cum ştie cel mai bine – prin muzică. Muzica este glasul sufletului ei. Vocea ei face din tot acest DAR să fie unul divin.

Dintre toţi artiştii de la noi , şi nu numai , e singura care , chiar şi după 6 ani de când o cunosc,  îmi trezeşte aceleaşi sentimente puternice ca la început, atunci când o ascult cântând.

Fiecare piesă, fiecare vers, fiecare gest, fiecare zâmbet, care o însoţesc pe scenă, e imposibil să nu te “mişte” şi să nu te facă să-ţi dai seama  ca ea cântă cu SUFLETUL, nu doar cu vocea şi microfonul. Scena e viaţa ei. E locul unde sufletul i se deschide ca o floare ce se bucură de razele soarelui şi de picăturile proaspete de rouă.

După o perioadă grea, după un proiect muzical din trecut încheiat, e hotărâtă şi gata să ia de la început cariera muzicală,cu un nou proiect. Revine cu forţe noi, tari şi cu surprize care o să ne bucure !

Ea e Roxana Andronescu ! Acelaşi om….cu un alt început ! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Acelaşi om, alt început.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s