Împreună

Nu suntem perfecţi ! Nimeni nu e perfect. Cred că asta face ca fiecare din noi să fim speciali în felul nostru, şi doar o singură persoană ne poate aprecia cu adevărat felul de  a fi şi de  a simţi. Persoana pe care o apreciem şi noi la rândul nostru, alături de care ne împărţim fiecare trăire, fiecare clipă .

Nu căuta fericira în locurile pe care le ştii, căci ea e mereu acolo unde trebuie, chiar lângă tine.   Nu căuta eternitatea, şi nici nu o cere….trăieşte-ţi fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima !  Nu căuta perfecţiunea, pentru că fiecare lucru pe care îl descoperi în persoana de lângă tine e cu totul deosebit.

El nu este perfect, dar cu siguranţă nici ea nu este. Poate că asta îi şi atrage unul spre celălalt. Capacitatea de a înţelege şi de a accepta că fiecare persoană e specială. De aceea nu-şi doresc să fie vreodată perfecţi. Nu e necesar.  Ideea de perfect exista doar în imaginaţia oamenilor….ori ei nu trăiesc doar imaginându-şi. Ci fac atâtea lucruri împreună cât să le demonstreze şi celorlalţi că nu de perfecţiune ai nevoie ca să trăieşti fericit, ci de suflet bun, suflet pe care să îl împarţi cu cineva la fel de bun ca tine, care să te merite.

Dacă el  poate să o facă să zâmbească măcar o dată, dacă apreciază condiţia ei de om, cu bune şi cu rele, dacă îi respectă individualitatea şi e una din persoanele care cred ca e un lucru bun să fii bun , atunci ea trebuie să îl păstreze lângă ea, să îi dea tot ce are mai bun din ea.

El nu îi va da citate din poezii, nu se va gândi la ea în fiecare moment, nu ii va spune epitete desprinse din basme, nu îi va face promisiuni pe care nu e sigur că le va onora, dar îi va da o parte din el despre care știe că ea ar putea să o frângă .

Pentru ea : Nu îl răni, nu încerca sa îl schimbi și nu aștepta mai mult decât îți poate da. Nu gândi așa mult .Zâmbește când te face fericită. Țipă când te enervează și du-i dorul când nu e acolo.

E foarte greu să mulţumeşti pe toată lumea (sau chiar imposibil). Aşa că nu încerca  să faci acest lucru. Bucură-te de cel de lângă tine. Lasă-l să-ţi vadă bunătatea din suflet, dorinţa din priviri. Iubiți cu tărie atunci când este dragoste în voi, deoarece oamenii perfecți nu există. Dar întotdeauna există acea persoana care e perfectă pentru fiecare în parte ! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s