OTH

De curând am început să urmăresc un serial foarte interesant ( zic eu ) – lucru pe care nu obisnuieşc să îl fac prea des (să urmăresc seriale). Nu am mai făcut asta chiar de mult timp …. . “One tree hell” (ruleta destinului) se numeşte şi are 9 sezoane.

Un foarte scurt rezumat :

” “One Tree Hill” este povestea a doi fraţi, Nathan şi Lucas, care în afară de pasiunea pentru baschet şi faptul că au acelaşi tată, nu par să semene absolut deloc. Arogant şi foarte sigur pe el, Nathan este vedeta echipei de baschet a liceului la care studiază şi provine din cea mai bogată familie din oraş. Crescut numai de mama sa, Lucas este foarte tăcut şi singuratic, încercând întotdeauna să păstreze o distanţă cât mai mare faţă de fratele său vitreg, Nathan. Însă, printr-un joc al destinului, cei doi sunt puşI faţă în faţă, atunci când Lucas intră în echipa lui Nathan. Competiţia tacită care există între ei încă din copilărie iese acum la suprafaţă, mai ales că cei doi luptă nu numai pentru supremaţia de pe terenul de baschet, ci şi pentru inima lui Peyton, iubita lui Nathan. Conflictul care se naşte între ei se va extinde dincolo de competeţia sportivă şi va pătrunde atât în casele cât şi în inimile lor, pe măsură ce ei încearcă să descopere cine sunt cu adevărat şi să accepte ideea că seamănă între ei mai mult decât şi-ar fi imaginat vreodată. ” (sursa http://www.tvblog.ro/serial/one-tree-hill/ ).

Well…observ că din fiecare episod pot învăţa cate ceva  şi  sunt unele “fragmente”  din acest film, în care chiar mă regăsesc (sau m-am regăsit) ….

Sunt abia la sezonul 1, episodul al doilea.

Unul din citate din serial care  m-a impresionat este acesta :

” Nu lăsa pasiunea ta să moară scânteie cu scânteie în mişcarea continuă a lui “nu chiar”, “încă nu” şi “deloc”. Nu lăsa să piară eroul din sufletul tău în frustrarea vieţii pe care o meritai şi n-ai reuşit să o ai. Lumea pe care o doreşti poate fi obţinută. Există. E reală. E posibilă. E a ta.” (Luke)

Image

Advertisements

5 thoughts on “OTH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s